Održan informativni sastanak „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru (turizam, trgovina)“

 

Dana 24. svibnja 2018. godine u 9:00 sati u Konferencijskoj dvorani KIC-a Gospić, Budačka 12,Gospić, održan je informativni sastanak za širu javnost koji je organizirala Razvojna agencija Ličko-senjske županije – LIRA, u sklopu projekta „Jačanje kapaciteta Ličko-senjske županije“  sufinanciranog iz Prioritetne osi Tehnička pomoć Operativnog programa konkurentnost i kohezija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

U sklopu informativnog sastanka prezentiran je Otvoreni poziv „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru (turizam, trgovina)“ iz  Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ovim se informativnim sastankom želi informirati širu javnost na području Ličko-senjske županije o mogućnostima Eu fondova.

Više informacija o Natječaju možete saznati na web stranicama Razvojne agencije Ličko-senjske županije – LIRA,  www.lsz-lira.hr .