Poziv na radionicu ” ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA”

Obavještavamo Vas kako će Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u  petak, 14. srpnja 2017.godine od 12:00 – 14:00 sati  u Kulturno Informativnom Centru, Budačka 12, 53000 Gospić.

održati informativnu radionicu vezanu za natječaj  “ ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA“ koji je u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“, objavljen 30. lipnja nahttp://www.esf.hr/natjecaji/socijalno-ukljucivanje/poziv-na-dostavu-projektnih-prijedloga-zazeli-program-zaposljavanja-zena/

Natječaj je otvoren jedincima lokalne i područne (regionalne) samouprave i neprofitnim organizacijama  u svrhu zapošljavanja žena u nepovoljnom položaju na tržištu rada, na poslovima potpore i podrške te brige za starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju u njihovim zajednicama.

Ukupna vrijednost natječaja je 400,1 MHRK i bit će otvoren do iscrpljenja financijskih sredstava.

Svrha održavanja informativnih radionica je prezentirati Vam mogućnosti dodjele bespovratnih sredstava u okviru navedenog natječaja, s naglaskom na aktivnosti i vrste troškova koji se mogu pokriti istim, kao i sam postupak prijave na natječaj.

Obavijest o održavanju informativnih radionica, kao i obrazac putem kojeg je moguće prijaviti sudjelovanje je objavljena na mrežnim stranicama  http://www.esf.hr/ ihttp://www.strukturnifondovi.hr/